STEUN ONS!

Word donateur, MusicalMakker, sponsor of vrijwilliger!

Meld je aan!

WORD DONATEUR. Word vanaf €15,- donateur van MusicalMakers. Als donateur heb je de mogelijkheid om als eerste kaarten te reserveren voor onze eerstvolgende productie.

WORD MUSICALMAKKER. Word een van onze zeer gewaardeerde ‘MusicalMakkers.’ Voor €50 per productie krijg je de mogelijkheid als eerste kaartjes te kopen voor onze eerstvolgende musical én krijg je één vrijkaartje voor een voorstellingsdag naar keuze. Daarnaast mag je als allereerste de zaal in om de beste plek uit te zoeken én er volgt nog een leuke verassing!

WORD SPONSOR. Steun MusicalMakers als bedrijf of instelling. Na aanmelding nemen we graag contact met je op om samen te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

WORD VRIJWILLIGER. Musicals maken doen we samen. Voor en achter de schermen. Vrijwilligers zijn hierbij van harte welkom! Word vrijwilliger en help mee met het bouwen aan het decor, het maken van kleding of tijdens allerhande klussen tijdens de voorstellingsweek. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

 

Sponsorkliks. Koop jij jouw producten wel eens online? Bijvoorbeeld bij Coolbue, Bol.com, Wehkamp of een andere leuke online webshop? Bezoek bij jouw volgende aankoop dan eerst de pagina ‘Sponsorkliks Stichting Musicalmakers‘.

Op deze manier sponsor je onze vereniging met één klik en geheel gratis! Alvast heel hartelijk dank!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je ons steunen maar staat hierboven niet precies het antwoord op je vraag? Misschien helpen onderstaande antwoorden op onze meest gestelde vragen. Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier We horen graag van je!

Wat krijg ik als ik donateur word?

Als donateur kan je een week voor de officiële kaartverkoop start al kaarten reserveren voor een voorstelling naar keuze. Wist je dat je al vanaf €50,- MusicalMakker bent? Je krijgt dan de mogelijkheid een week eerder kaarten te bestellen. Daarnaast krijg je een gratis kaartje voor een voorstellingsdag naar keuze + een eervolle vermelding in onze programmaboekje. 

Wat krijg ik als musicalmakker?

Als MusicalMakker krijg je naast de mogelijkheid een week eerder kaarten te bestellen ook één gratis kaartje voor een voorstelling naar keuze + een eervolle vermelding in onze foyer.

Kan ik MusicalMakers alleen financiëel sponsoren?
Zeker niet! Je kunt MusicalMakers ook in natura sponsoren. Denk bijvoorbeeld aan materiaal voor decor, kostuums of grime. Neem contact met ons op via ons contactformulier om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Wat wordt er van mij verwacht als vrijwilliger?

Vele handen maken licht werk. Vind jij het leuk om aan een musicalproductie te werken maar sta je liever niet op het toneel dan is er in elke commissie in aanloop naar de voorstellingsweek genoeg te doen. Ook tijdens de voorstellingsweek hebben we leuke klussen voor en achter de schermen. Neem contact op via ons contactformulier. We horen graag van je!

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Dan ontvangen wij jouw vraag graag via ons contactformulier.