Sponsor

Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken! 

Word donateur, MusicalMakker, Sponsor of vrijwilliger!

Word donateur. Word vanaf €15,- donateur van MusicalMakers. Als donateur heb je de mogelijkheid om als eerste kaarten te reserveren voor onze eerst volgende productie. Klik hier om je direct aan te melden. Hierna dient een aanmeldformulier te komen waarin mensen hun gegevens achter laten en via een trekbalk kunnen selecteren of ze donateur, MusicalMaatje, sponsor of vrijwilliger willen worden).

Word MusicalMakker. Word een van onze zeer gewaardeerde ‘MusicalMakkers.’
Voor €50 per productie krijg je de mogelijkheid als eerste kaartjes te kopen voor onze eerst volgende musical én een vrijkaartje voor een voorstelling naar keuze.


Word sponsor
. Steun MusicalMakers als bedrijf of instelling. Na aanmelding nemen wij graag contact met je op om uit te zoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.  


Word vrijwilliger
. Musicals maken doen we samen. Voor en achter de schermen. Vrijwilligers zijn hierbij van harte welkom! Word vrijwilliger en help mee met het bouwen aan het decor, het maken van kleding of tijdens de voorstellingsweek.

 

Sponsorkliks. Koop jij jouw producten wel eens online? Bijvoorbeeld bij Coolbue, Bol.com, Wehkamp of een andere leuke online webshop? Bezoek bij jouw volgende aankoop dan eerst de pagina ‘Sponsorkliks Stichting Musicalmakers‘.

Op deze manier sponsor je onze vereniging met één klik en geheel gratis!
Alvast heel hartelijk dank! Hieronder de knop naar sponsorkliks van MusicalMakers.

Rescued Animals

Adopted Pets

Dollars Raised

Volunteers

What Drives Us

Our Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

word musicalmakker

Word vrijwilliger

word sponsor

Veelgestelde vragen 

Wil je ons steunen maar staat hierboven niet precies het antwoord op je vraag? Misschien helpen onderstaande antwoorden op onze meest gestelde vragen. Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier We horen graag van je!

Wat krijg ik als ik donateur wordt?

Als donateur kan je een week voor de officiële kaartverkoop al kaarten reserveren voor de voorstelling naar keuze. Wist je dat je vanaf €50,- al MusicalMakker bent? Je krijgt dan naast de mogelijkheid een week eerder kaarten te bestellen ook één kaartje voor een voorstelling naar keuze gratig + een eervolle vermelding in onze foyer.

Wat krijg ik als MusicalMakker?

Als MusicalMakker krijg je naast de mogelijkheid een week eerder kaarten te bestellen ook één kaartje voor een voorstelling naar keuze gratis + een eervolle vermelding in onze foyer.

Kan ik MusicalMakers alleen financiëel sponsoren?
Zeker niet! Je kunt MusicalMakers ook in natura sponsoren. Denk bijvoorbeeld aan materiaal voor decor, kostuums of grime. Neem contact met ons op via ons contactformulier om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Wat wordt er van mij verwacht als vrijwilliger?

Vele handen maken licht werk. Vind jij het leuk om aan een musicalproductie te werken maar sta je liever niet op het toneel dan is er in elke commissie in aanloop naar de voorstellingsweek genoeg te doen. Ook tijdens de voorstellingsweek hebben we leuke klussen voor en achter de schermen. Neem contact op via ons contactformulier. We horen graag van je!

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?
Dan ontvangen wij jou vraag graag via ons contactformulier.