MusicalMakers presenteert van 10 t/m 13 april 2024 de Broadway musical Titanic! De musical, genoemd naar het gelijknamige legendarische schip uit 1912, vertelt het verhaal van de ca. 2200 passagiers die in Amerika een nieuw leven wilden beginnen of op een andere manier hun geluk wilden beproeven. Eenmaal aan boord van het meest luxueuze en als onzinkbaar geachte schip werd het echter een strijd om te overleven…

Het script is van Peter Stone, liedteksten van Maury Yeston en de Nederlandse vertaling van Daniël Cohen. De productie staat wederom onder regie van Samantha Janssen. Jarno Scholten is opnieuw muzikaal leider. Het live orkest speelt onder leiding van Jarno en Symone Boerstoel. Hanneke Huijs-Visser is verantwoordelijk voor de choreografie en we zijn nergens zonder onze regieassistenten Fraukje Kerkdijk-Otten & Charlotte Rietbergen.

Wo   10 april       20.00 uur
Do    11 april       20.00 uur
Vr    12 april       20.00 uur
Za    13 april         14.00 uur
Za   13 april       20.00 uur

 

 

 

 

 

 

THEATER VAN OVERASSELT

Willem Alexanderstraat 1
6611 CE Overasselt

 

 

Reis je met het OV en voorzie je problemen met de terugreis? Wij spelen graag vervoerscupido! Kijk voor vraag -en aanbod van vervoer naar het theater op onze speciale MusicalMakers Carpool Pagina!