Vrijwilliger worden

Als (amateur) musicalvereniging proberen wij elke productie die wij ten tonele brengen qua kwaliteit te evenaren of zelfs te overtreffen! Ondanks alle inspanningen die wij leveren in de commissies die onze vereniging kent, brengt zo’n productie extra werk met zich mee. Het realiseren van zo’n productie kunnen wij dus niet zonder hulp van vrijwilligers, instanties, fondsen en sponsoren die ons een warm hart toedragen.

Onze leden zijn allemaal lid van een of meerdere commissies om zo hun steentje bij te dragen aan de realisatie van kleding, decor, facilitair, invulling van een repetitieweekend, sponsoractiviteiten etc. Daarnaast werken wij met een pool vaste vrijwilligers die ons jaarlijks rondom de voorstellingsweek komen versterken. Het is niet alleen hard werken maar ook erg gezellig backstage. Maar vele handen maak licht werk dus extra hulp is altijd welkom!

Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld te helpen met de opbouw van ons decor of het controleren van de kaarten? Mail dan naar info@musicalmakers.nl zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!