Muzikanten gezocht!

1 jan 1970

Altijd al mee willen doen aan een musical? Dit is je kans! Vereniging MusicalMakers zoekt muzikanten voor de productie Urinetown. Dat Urinetown niet zomaar een musical is blijkt ook uit het veelzijdige combo dat nodig is om de voorstelling op de bühne te brengen. Maar de toon is gezet! Dirigent en muzikaal leider Jarno Scholten heeft het combo namelijk bijna compleet maar zoekt nog twee ‘muzikale parels’ die de juiste snaar bij ons publiek weten te raken! Dit is je kans!

Wat bieden wij?
Een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen met hart voor musical die je met veel plezier ontvangen. Samen musical maken met een groep fijne is altijd ons uitgangspunt!

Onder leiding van
Het combo is onder leiding van Jarno Scholten. Jarno is niet meer weg te denken binnen onze vereniging en al jaren actief betrokken als componist, koorleider, dirigent, en pianist! Na afronding van de MDO, meerjarige dirigentopleiding studeerde hij drie jaar aan de Schumann Akademie (deeltijdconservatorium) en volgde hij diverse cursussen op het gebied van zangtechniek (Estill Voice).

Extra
Klik hier voor het (Engelstalige) cast album om een indruk te krijgen van de muziek.

Planning
Er wordt momenteel gewerkt aan een planning, deze volgt zo snel mogelijk. Maar ga even uit van repetities in de oneven weken van februari t/m juni. Repetitieweekenden zijn op zaterdag 19 maart, zondag 20 maart en zondag 22 mei 2022, aanwezigheid in overleg. Devoorstellingsweek vindt plaats van 21 t/m 25 juni 2022.

Interesse?
Heb je het idee dat jij de muzikant bent die wij zoeken? Dan ontmoeten we je graag! Stuur je korte motivatie en wat achtergrondinformatie over jezelf naar info@musicalmakers.nl. Maar ook voor aanvullende vragen kun je ons berichten. Vragen staat vrij!